Het gebruik van een foto

Wanneer U een foto wenst te gebruiken kunt U dit per email aanvragen: frenetiek[apenstaartje]live.nl. Vermeldt U daarbij Uw naam, organisatie of naam opdrachtgever. De prijs van de foto is afhankelijk van het gebruik. Normaal wordt iedere aanvraag binnen 24 uur afgehandeld.

Een foto voor Uzelf gebruiken

Het gebruik van geplaatste foto’s voor Uzelf, bijvoorbeeld als achtergrond op Uw bureaublad is geheel vrij. Vergeet niet dat het copyright van de foto bij mij blijft: de foto mag U dus niet doorkopieren, weggeven aan anderen, of commercieel gebruiken in een screensaver o.i.d.

Een foto gebruiken op een andere website (niet commercieel)

Het is niet toegestaan zonder toestemming één of meerdere van geplaatste foto’s te gebruiken op een persoonlijke website. Indien U toch graag gebruik maakt van een foto dan kunt U mij mailen: frenetiek[apenstaartje]live.nl. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden:

1. Mail me de url van de foto die U wenst te gebruiken en mail me het adres (de url) van de pagina waar U de foto voor wilt gebruiken. Ik behoud me het recht om het gebruik van de foto te verbieden. Het gaat me daarbij met name om de inhoud van de desbetreffende pagina.

2. U verandert niets aan de foto: bijsnijden of wijzigen van kleur e.d. is niet toegestaan.

3. In het bijschrift van de foto voegt U een aanklikbare naamsvermelding (Foto: Cathy Bosscher) toe met een link naar www.frenetiek.nl.

Een foto gebruiken op een andere website (commercieel)

Het gebruik van een foto op een commerciële website is mogelijk tegen een vergoeding.
Aanvragen kunt U mailen naar: frenetiek[apenstaartje]live.nl, vermeld daarbij de url van betreffende foto en de url van de site waarvoor U deze foto wenst te gebruiken. Ik zal U voor dit gebruik een bedrag vragen afhankelijk van het gebruik van de foto en de aard van de website. Hier geldt dat iedere foto in het bijschrift voorzien moet zijn van naam en webadres. Wanneer U dit niet wilt, vermeld dit dan in Uw email. Ik zal een hoger bedrag voor het gebruik vragen.

Comments are closed.